2022-01-11 07:47:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Úgy érzed, nem jó irányba halad az életed, de ez tévedés, csak illúzió

Napi horoszkóp január 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars és a Neptunusz fényszöge még az egyébként rendkívül határozott Kosokat is elbizonytalanítja, megállásra készteti. Bármilyen helyzetet is sodor eléd ma az élet, igyekezz higgadtan dönteni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Hamarosan gyökeresen megváltozik az életed. Az anyagi biztonságod csak az egyik szempont, van még valami, amit szintén meg kell teremtened. Az önmegvalósítás most az egyszer fontosabb, mint a környezet elvárásainak való megfelelés.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kapcsolataidnak hála, valamiben hamarosan kedvező változást remélhetsz. Még ne siesd el a dolgokat, de a mai napon valamit megalapozhatsz. A gyümölcsöket ugyan csak később arathatod le, de a türelmed most határtalan.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars és a Neptunusz fényszöge miatt ma legyél nagyon óvatos! A Mars indulatossá tesz, a Neptunusz viszont elhomályosítja az ítélőképességedet. Emiatt aztán olyan konfliktusokban találhatod magad, amikben megbántva is érzed magad, és vissza is szeretnél támadni, mindezt valószínűleg alaptalanul.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen tudsz ma a feladataidra koncentrálni. A fejed tele intrikákkal, a pletykálkodás, valami homályos hír nagyon megzavarhat. Ne bonyolódj bele túlságosan e kérdésekbe, inkább foglalkozz a magad dolgával!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A feladataival csak nyögvenyelősen haladsz. A magánéletben azonban kedvező változásra számíthatsz. Hosszú idő után rád találhat a szerelem. Ez akkor is így van, ha már van társad: ez esetben vele találhattok újra egymásra.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Magánéleti konfliktusok zaklathatnak fel a mai napon. Pedig leginkább csak nyugalomra, békességre vágynál. Nem baj, ugyan hatalmas energiával, de mindenki nyűgét meg tudod oldani. Estére tervezz pihenést!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munkádban vagy otthon, a háztartás és ügyintézés kapcsán a szokottnál is nagyobb szükség lehet ma a találékonyságodra. Rengeteg a teendőd, ezért az idődet és az energiádat is jobban kell beosztanod. Egy mesteri húzással pedig két legyet üthetsz egy csapásra, pont a legjobbkor.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars és a Neptunusz fényszöge ma meglehetősen összezavarhat. Úgy érzed, nem jó irányba halad az életed, de ez tévedés, ez csak illúzió. Nyugodj meg, holnapra elmúlik a zavaró hatás.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Próbálj meg alkalmazkodóbb lenni! Ne hidd, hogy egyedül csak te lehetsz az igazság birtokosa. A megoldás sokféle lehet, és mindegyikben van valami jó. Törekedj a kompromisszumra!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bár egyébként nagyon kedves vagy, ma sokat mérgelődsz, és ha nem is személyre szólóan, akkor is megbánthatsz másokat, negatív irányba terelheted a hangulatot. Ezzel pedig önmagadnak sem teszel jót, saját magadat is hátráltatod.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bár eddig beletörődtél abba, hogy egy bizonyos kérdésben csak második lehetsz, most szeretnél önálló döntéseket hozni. Ezzel megleped a környezetedet. Vedd a kezedbe a dolgokat és az irányítást! Győzd meg a képességeidről a többieket!
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: